Teknede Yaşamak Nasıl Olur

Teknede Yaşamak Nasıl Olur

Bir kaç aile yada dostlarınızla birleşerek tekne kiralayıp mavi yeşil koylarda duraklayarak ,ve teknenizde sadece siz, sevdikleriniz ile bir arada tatil yapmak cazip değilmi.Yunan ve Türkiye kıyılarında teknenizin doğanın ve yeşilin size özel olduğunu hissederek huzur içinde seyir yaptığınızı düşünün.


Bu tekneler Türkiye nin ege kıyılarında ahşap oalarak inşa edilmekte ve kendi yapımlarını nesilden nesile baba oğul veya çıraklıktan aktarmakta.BU tekneler her kitleye hitap etmekle birlikte konforu ve teknolojiyi içnde barındırarak yapılmakla beraber yaşan sıtandartlarınızın üzerinde beklentinizi karşılayacak derecede planlanmıştır.

Yaklaşık 14 35 metre arası olan teknelerde her koşesi sizin kullanımıza göre tasarlanmış ve rahatlığınız düşünülmüştür.İçeride hava sirkülasyonunu sağlıyan yüksek tavan ve evinizin konforunu aratmıyacak ferah kamaralardan oluşmaktadır.Güçlü motorlar sizi güvenli seyahatinizin parçası durumumdadır.İster şezlok ile ister minder Gulet üzerinde geniş güneşlenme alanları mevcut olup tam teşekküllü mutfak ve mavi yolculuğun en onemli unsurlarından biri olan tazikli sıcak ve soğuk su sistemi hizmetinizdedir.

Zamanınızın bir dakikasını bile boşa geçirmiyeceğiniz mavi tur su sporlarının rahatça yapabileceğiniz koylarda size özel güzergahlarda durma imkanı vermekte. Masmavi sularda bütün bu imkanlardan yararlanmak yaşam tarzınızı renklendirmek sizin elinizde

Yorumlar